Οι αξίες της Eurolife ERB οδηγούν τις εξελίξεις! (video)

Ημ/νια Έκδοσης: 03/07/2018
Περισσότεροι από 500 συνεργάτες της εταιρίας απ’ όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών της Eurolife ERB με τίτλο "Ενώνοντας τα σημεία – Οι αξίες μας οδηγούν τις εξελίξεις" που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στο Μουσείο Βορρέ.

«Η Eurolife έχει και τους ανθρώπους και τους συνεργάτες και τον μέτοχο και τις αξίες. Και οι αξίες είναι το πιο σημαντικό που είπαμε σήμερα πάνω στο οποίο χτίζουμε την καινούργια Eurolife. Μία Eurolife για την οποία είμαστε πολύ αισιόδοξοι, όπως είμαστε αισιόδοξοι και για την Ελλάδα και για το μέλλον της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς» τόνισε ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife μιλώντας στην κάμερα του nextdeal.gr.

  

 Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες της περασμένης χρονιάς και τέθηκαν οι προτεραιότητες και οι στόχοι για το επόμενο διάστημα.

Το μήνυμα της σταθερότητας του Ομίλου Fairfax και κατ' επέκταση, της Eurolife, το μετέδωσε πρώτος και καλύτερος από την μεγάλη οθόνη της αίθουσας ο ιδρυτής της Fairfax, κ. Prem Watsa.

Ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σε αυτό το κομβικό σημείο της Ελληνικής Οικονομίας, αλλά και της Ασφαλιστικής Αγοράς, η Eurolife ERB με την καταλυτική στήριξη του Ομίλου της Fairfax, ακούει προσεκτικά τους συνεργάτες και τους πελάτες της, μετασχηματίζεται και επενδύει ώστε η Ιδιωτική Ασφάλιση να μην είναι πολυτέλεια αλλά προσβάσιμο αγαθό όλων των Ελλήνων». «Σας ακούμε και θα σας ακούμε πιο οργανωμένα και θέλουμε να είστε πιο αυστηροί μαζί μας» είπε απευθυνόμενος στους συνεργάτες της εταιρίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Κωστής Κατσανέβας, Υπεύθυνος Ερευνών της Eurolife παρουσίασε συνοπτικά τα αποτελέσματα της έρευνας συνεργατών που πραγματοποιεί συστηματικά η εταιρεία, με στόχο να αφουγκραστεί τις απόψεις και τις ανάγκες των συνεργατών της και να ενδυναμώσει τη σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές προς όφελος της συνολικής ανάπτυξης των εργασιών.

Τη σκυτάλη πήραν οι κ.κ. Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης και Λεωνίδας Σίδερης, Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων Affinity & Ομαδικών, οι οποίοι έδωσαν το στίγμα για το πώς τρέχει αυτή την περίοδο η Eurolife αλλά και τα νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσει σύντομα η εταιρία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά για την παραγωγή τους στους επιμέρους τομείς και την ποιότητα των υπηρεσιών τους.