Γιατί είναι σημαντική η ασφάλιση των προσωπικών αντικειμένων μας;

Ημ/νια Έκδοσης: 24/05/2018
Όποιος έχει, έστω και μια φορά, χάσει στη ζωή του, το πορτοφόλι, τις κάρτες, τα κλειδιά, τοκινητό του τηλέφωνο ή κάποιο άλλο απαραίτητο αντικείμενο που χρησιμοποιεί καθημερινά,τότε σίγουρα ακόμα θυμάται την απόγνωση και το άγχος που βίωσε με αυτή την απώλεια.Και όμως κανείς μπορεί να αποφύγει όλη αυτή την ταλαιπωρία και να έχει πάντα το κεφάλιτου ήσυχο, απλά κάνοντας μια ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων.

Αρκετοί δεν γνωρίζουν πως μπορούν να ασφαλίσουν με απλό τρόπο και με μικρό κόστος τα προσωπικάτους αντικείμενα, ώστε να μην χρειάζεται να αγχώνονται για την περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο ταχάσουν. 

Και η αλήθεια είναι πως το σενάριο του να χάσει κανείς, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του (που τηχρησιμοποιεί συνέχεια σε ΑΤΜ και σε κάθε συναλλαγή), τα κλειδιά του (που έχει μέσα στην τσέπη του ή σεμια τσάντα), το πορτοφόλι του (που κάπου του έπεσε ή το ξέχασε), ή το τηλέφωνό του (που το κουβαλάειμαζί του παντού όλη μέρα) δεν είναι καθόλου απίθανο. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτό το κακό σενάριο έχεισυμβεί σε πολλούς. 

Από τι σας προστατεύει; 

Ειδικά στη σύγχρονη εποχή που οι μικροκλοπές πορτοφολιών, κινητών τηλεφώνων κ.λπ., αλλά και καρτώνείναι συχνές, η ανάγκη του να ασφαλίσει κανείς τα προσωπικά του αντικείμενα μοιάζει να είναιεπιτακτική. 

Και ίσως οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται πόσο απαραίτητα είναι αυτά τα μικροαντίκειμενα στη ζωήτου και δυστυχώς εκτιμά την αξία τους, μόνο όταν τα χάσει. 

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως πλέον όλοι αποθηκεύουμε σχεδόν το σύνολο των πληροφοριών, τωνεπαφών μας ακόμα και των προσωπικών μας στιγμών στα smartphones, αλλά και πως οι κάρτες μας είναιπια ο βασικός τρόπος με τον οποίο κάνουμε κάθε αγορά και οικονομική συναλλαγή και τότε θα καταλάβεικανείς πως το να χάσει κάτι από όλα αυτά, μπορεί όντως να τον κάνει να βυθιστεί στην απελπισία και ναμην ξέρει που να απευθυνθεί. 

Και εάν το σενάριο της απώλειας προσωπικών αντικειμένων μια απλή ημέρα φαντάζει εφιαλτικό,σκεφτείτε πόσο χειρότερο είναι εάν αυτή η απώλεια συμβεί στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια κάποιουεπαγγελματικού ταξιδιού ή ακόμα και στις διακοπές σε κάποια άλλη χώρα. 

Τι μου προσφέρει ένα πρόγραμμα ασφάλισης προσωπικών αντικειμένων; 

Η λύση είναι απλή: αρκεί να ενημερωθεί κανείς για τα προγράμματα ασφάλισης προσωπικών αντικειμένωνκαι να αντιληφθεί τις καλύψεις που παρέχουν και πως τον προστατεύουν σε κάθε περίπτωση. Ένα τέτοιοπρόγραμμα είναι το Safe Pocket της Eurolife ERB σε συνεργασία με τη Eurobank, που σας αποζημιώνει εάνσας κλέψουν ή χάσετε τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας Eurobank, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, καισας καλύπτει ακόμα και εάν μαζί με τις κάρτες σας Eurobank χάσατε ή σας έκλεψαν και προσωπικά σαςαντικείμενα, όπως την τσάντα σας, το πορτοφόλι σας, το κινητό και το tablet σας. 

Το Safe Pocket της Eurolife ERB παρέχει κάλυψη για ανεπιθύμητες χρεώσεις ή αναλήψεις που έχουν γίνειαπό κάρτες οι οποίες έχουν εκδοθεί από την Τράπεζα Eurobank, καθώς και μέσω του Δικτύου ΝέοΤαχυδρομικό Ταμιευτήριο και κάλυψη εξόδων για την αντικατάσταση των προσωπικών σας αντικειμένωνμέσα από πρωτοποριακές παροχές και υπηρεσίες, ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και μια απλή διαδικασίααποζημίωσης, παρέχοντας κάλυψη σε παγκόσμιο επίπεδο 24 ώρες το 24ωρο. 

Αναλυτικά περιλαμβάνονται οι ακόλουθες καλύψεις: 

  • Σε περίπτωση χρήσης σωματικής βίας ή απειλής, καλύπτεται η κλοπή των μετρητών που έχουν αναληφθείαπό ΑΤΜ 
  • Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας της κάρτας καλύπτονται οι ανεπιθύμητες χρεώσεις ή αναλήψεις, ενώσε περίπτωση ταυτόχρονης κλοπής και της τσάντας το πρόγραμμα προσφέρει κάλυψη κόστουςαντικατάστασης τσάντας, κόστους περιεχομένου τσάντας, αντικατάστασης γυαλιών, προσωπικώνεγγράφων, κλειδιών και πορτοφολιού 
  • Σε περίπτωση κλοπής της κάρτας και ταυτόχρονης κλοπής της συσκευής κινητού και tablet, το πρόγραμμαπροσφέρει κάλυψη κόστους της συσκευής τηλεφώνου και κόστους μεταγενέστερων επικοινωνιών καθώςκαι κάλυψη κόστους tablet. 

Το ετήσιο κόστος χρήσης του προγράμματος «Safe Pocket» της Eurolife ERB ανέρχεται σε μόλις 30 ευρώ,προκειμένου να είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις τρέχουσες ανάγκες και τα δεδομένα των σύγχρονωνκαταναλωτών που θέλουν να αισθάνονται ουσιαστική ασφάλεια με χαμηλό κόστος. 

Αξίζει λοιπόν να διακινδυνεύσετε το περιεχόμενο της τσάντας και του πορτοφολιού σας, αλλά και ναμπείτε σε διαδικασία αντικατάστασής τους εάν κάτι συμβεί, ενώ υπάρχει λύση;Πηγή: as-milisoume.gr